Kereta Tak boleh start? sebab bateri 'kong'? Call atau datang ke cawangan BateriHub untuk mendapatkan harga yang terbaik dari kilang kami! Runner kami juga bersedia untuk membantu anda...

Sila Isi Butiran Maklumat Anda Dibawah, Team BateriHub Akan Hubungi Selepas Anda Menghantar Borang Ini:

Nota: Pastikan anda isi butiran maklumat yang sahih dan team akan hubungi anda dengan segera selepas menerima order anda..

3 Sebab kenapa anda perlu pilih servis dari BateriHub?

PENGHANTARAN
PERCUMA

Penghantaran meliputi kawasan Lembah Klang, Perak & Negeri Sembilan untuk pembelian pertama, kongsi lokasi anda kami datang bantu anda.

PEMERIKSAAN
PERCUMA

Team BateriHub akan membuat pemeriksaan terhadap bateri anda untuk memastikan jika terdapat kerosakkan dan memastikan kondisi bateri berada didalam keadaan baik.

PERMASANGAN
PERCUMA

Team BateriHub akan memasang bateri anda mengikut spesifikasi dan jenis bateri yang betul untuk menjamin kualiti bateri secara berpanjangan.

Jom lihat mereka yang telah di'Rescue' oleh team BateriHub

Pilih Senarai Jenama Kenderaan Anda & Jenis Bateri

Tekan ‘Button’ dibawah untuk melihat senarai jenama kenderaan anda dan jenis bateri anda:

Anda Keliru? Jenama, Saiz & Harga Bateri?

Tekan ‘Button’ dibawah untuk melihat senarai jenama, saiz dan harga untuk rujukan anda:

Cawangan
Tahun Pengalaman
Rider Siap Sedia

Kita ada 30 branch sekitar lembah klang, N.sembilan & Perak!

Pilih lokasi yang bedekatan dengan anda sekarang!

( Industrial Park) No 93, Jalan 2, Pandan Indah, Industrial Park, Pandan Indah 55100 Kuala Lumpur.

( Walk-in ) No 94, Jalan 4, Taman Industri Pandan Indah 55100 Kuala Lumpur.

Tel: 0328599250

Klik Sini Untuk Lokasi

No 23 , Jalan Wawasan Ampang 4/4, Bandar Baru Ampang 68000 Ampang, Selangor.

Tel: 0342872046

Lot A4-3468, Jalan Puchong, Batu 7 1/2, 47100 Puchong Selangor.

Tel :  0380710960

BH SD KERAMAT 14G, Jalan AU1a/4c, Taman Keramat Permai 54200 Kuala Lumpur.

Tel 01120738228

No 11, Jalan Utama 1/13, Taman Perindustrian Puchong Utama, 47100 Puchong, Selangor.

Tel:  035879278

No 8, Jalan Pandan Indah 4/38 55100 Pandan Indah, Kuala Lumpur. (Deret Steven Corner)

Tel  01120738282 

No 26, Jalan 2/23A, Off Jalan Genting Lama, Taman Danau Kota, Setapak 53300 Kuala Lumpur.

Tel  01116363853

No 57 GF, Jalan Puteri 2/1, Bandar Puteri, 47100 Puchong, Selangor.

Tel: 01120738989

No 21, Jalan Pandan Indah 1/22 Pandan Indah 55100 Kuala Lumpur. (Menghala Bandar Baru Ampang) 

Tel  01120849393

N16G, Taman Tasik Utama 5, Medan Niaga Tasik Damai 57000 Sg. Besi, Kuala Lumpur. (Depan Burger King)

Tel  01120738778

No 53-G, Jalan Adenium, Seksyen BB5, Pusat Perniagaan Adenium Bndr Bukit Beruntung 48300 Rawang, Selangor.

No-15 G, Ground Floor, Jalan Dinar E U3/E, Taman Subang Perdana, Seksyen U3 40150 Shah Alam,  Selangor.

Tel 01120739669

13-G, Jalan A1/1, Pinggiran Batu Caves, 68100 Batu Caves, Selangor.

Tel  0169105095

No 13-G, Jalan Orkid 1G/2, Bandar Bukit Sentosa, Sek BS!, 48300, Rawang, Selangor.

Tel  01120739339

Klik Sini Untuk Lokasi

No 69, Jalan Meranti 1A, Sek 3, Bandar Utama, Batang Kali 43300 Batang Kali, Selangor.

Tel  03-60571081

Klik Sini Untuk Lokasi

 

No 17,  Jalan Wira 2, Taman Perwira, Teluk Panglima Garang 42500, Selangor.

 

Tel: 0360571081

Klik Sini Untuk Lokasi

No 11A, Jalan Pinang B 18/B, Seksyen 18 40200 Shah Alam, Selangor.

Tel: 0358827675

366, Jalan Sultan Abdul Ahmad, 42700 Banting, Selangor.

Tel  0166699831

No 529-G, Jalan Bandar Senawang 16, Pusat Bandar Senawang 70450 Seremban, Negeri Sembilan.

Tel: 0166699831 

No.55, Jalan Besar Nilai, Pekan Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan

No 1, Taman Semenyih Selangor, 43500 Semenyih, Selangor.

Tel 01120739191

Lot 4647, Jalan Slim Baru, Kg. Berop, 35900 Tanjung Malim, Perak.

Tel: 0175182721

Kelmarin, pakcik ke pasar malam.. masa nak balik rumah.. start-start kereta bateri dah 'kaput'.. pakcik dah risau sebab bengkel kereta dah la jauh.. mesti diorg tak dapat tolong.. pakcik google2 lepastu terjumpa BateriHub! Terus pakcik call untuk rescue pakcik kt sana.. Urusan pembayaran pon mudah mcm2 cara ada.. Terima kasih BateriHub!
EN HAMID SAADON
63, Pesara Kerajaan
Akak baru nak keluar ke HERO untuk beli barang dapur minggu lepas.. baru je masuk kereta.. nak start kereta, tak mahu hidup! akak dah lah lambat nak beli barang basah untuk masak.. stress di buatnya.. Tiba2 teringat hari tu kawan ada rekemen BateriHub, terus WhatsApp diorg untuk dapatkan servis! Alhamdulilah selesai...
PN MUNIRAH SALLEH
42, Surirumah Sepenuh Masa

 

1. Kami menerima bayaran secara tunai, kad kredit, online transfer, GrabPay, Maybank QRPay, Touch ‘n Go, dan Boost adalah diterima oleh BateriHub.

 

2. Sebut harga adalah sudah termasuk ‘trade-in’ battery lama kenderaan sebagai diskaun.

 

3. Team akan mengenalpasti ralat atau kerosakkan pada bateri anda sebelum menukarnya. Jika memerlukan proses ‘jump-start’ atau diagnostik diperlukan, cas rm40 akan dikenakan untuk servis tersebut.

 

4. Penghantaran dan pemasangan adalah PERCUMA (Pelanggan Pertama)

HQ BateriHub ( Industrial Park )

No 93, Jalan 2 Pandan Indah, Industrial Park,

Pandan Indah 55100 Kuala Lumpur.

T  03-2859 9250

All Right Reserved © BateriHub Sdn Bhd 2020